Neste generasjon Kobelco Blade Runner

Kobelco blade runner, sett forfra

Neste generasjon Kobelco Blade Runner

Blade Runner er en kombinasjon av både bulldoser og gravemaskin med kort hekk, som gjør at kundene får to maskiner i én.

Kobelco har nå avduket den forbedrede ED160BR-7 Blade Runner gravemaskinen, i første omgang med steg 4 motor for Nord-Amerika.

Skjær Kobelco Blade Runner, buldoser og gravemaskin i en maskin
Skjæret på Kobelco ED160BR-7. Bilde: www.equipmentjournal.com

I motsetning til de fleste gravemaskiner med 105 hk. og 16 783 kg. tunge Blade Runner utstyrt med mer enn bare et stort doserskjær.

Gravemaskinen inkluderer også én patentert seksveis justering for det store doserskjæret som også har sammenleggbare kanter. Noe som gjør det enklere å transportere grtavemaskinen.  Den har også fått forbedret ytelse, noe som gjør at gravemaskinen kan levere større effektivitet og produktivitet, samt økt kraft og hastighet enn forgjengeren.

 

Display i ny Kobelco gravemaskin, kamera både forover og bakover
Instrumentpaneler Kobelco ED160BR-7. Bilde: www.equipmentjournal.com

Den oppgraderte modellen har en gravekraft på 11 250 kg. Liten svingradius med kort hekk og lang rekkevidde gir et bredt arbeidsområde og enkel manøvrerbarhet. Gravemaskinen får en svinghastighet på 11 omdreininger per minutt,  noe som forkorter syklusstiden med omtrent 10 prosent.

Kontrollpanel, Kobelco Blade Runner ED160BR-7
Betjening av funksjoner i Kobelco ED160BR-7. Bilde: www.equipmentjournal.com

I førerhytten kommer gravemaskinen som standard med  ergonomisk spaker og Grammer førersete med luftfjæring. Dette for å bedre komfort ogm redusere uønsket belastninger for fører. ED160BR-7 har også forskjellige funksjoner, inkludert et optimalisert kontrolloppsett med en ny jog hjul for valg av funksjoner og 25 cm. fargeskjerm. Samtidig får den  sikkerhetsbelteindikator og innebygde kameraer bak, venstre og høyre side med en tilpassbar skjermfunksjon for delt skjerm for å øke førerens bevissthet og sikkerhet på arbeidsplassen.

 

Kilde: Equipment Journal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *