Elektrisk JCB minigraver med lukket førerhus

Elektrisk JCB minigraver med lukket førerhus

JCB 19C-1E, elektrisk minigraver, ny modell med tett hytte
Elektrisk JCB minigraver med tett hytte. Kilde: www.jcb.com

JCB er en ledende produsent av elektrisk minigraver og kan nå tilby lukket førerhus på sin siste modell innen elektriske minigravere 19C-1E.

Den elektriske minigraveren vil bruke samme romslige førerhus som JCB sine konvensjonelle 1 til 2 tonns minigravere. Minigraver vil være utstyrt med elektrisk varmeapparat, dette for å gi øyeblikkelig varme til avriming av vinduer og holde førerhuset varmt for føreren.

Med store flater er ROPS / FOPS-førerhuset utstyrt med laminert flatt glass som enkelt kan byttes ut. Minigraveren har én delt frontrute, delt på 70/30 med ubetydelig skjøting. Noe som resulterer i uhindret utsikt over arbeidsområdet.

JCB førerhuset gir også oversikt rundt maskinen. På førerhuset bruker de samme LED arbeidslysene og vindusviskerne som dieselmodellene til JCB. Dette det enklere å jobbe i dårlig sikt, eller i mørket når det er nødvendig.

Når du bruker gravemaskinen med varmeapparat på har det ingen innvirkning på minigraverens grave- eller beltefunksjoner. Batterikapasiteten tillater også at den elektriske minigraveren kan jobbe en hel dags skift.

JCB elektriske minigraver med lukket førerhus forventes å appellere til områder med utfordrende værforhold, der et halvtak ikke er tilstrekkelig beskyttelse mot vær og vind.

E-Tech førerhuset gir et tørt og behagelig driftsmiljø gjennom hele arbeidsdagen. Førerhuset har låsbar dør, noe som øker sikkerheten til maskinen for entreprenører og utleieselskaper.

Den elektriske gravemaskinen har en elektrisk motor og tre avanserte litium-ion batteripakker med energikapasitet på 15 kWh.

Ved siden av nullutslipp er maskinen også den mest lydløse gravemaskinen i JCB serien. Dette gjør at entreprenører kan jobbe etter vanlig arbeidstid i sentrale strøk, rundt sykehus og nær skoler uten å forstyrre folk i nærheten. Minigraveren har også et utskyvbart understell som gjør det mulig med tilkomst på trange steder.

Rask universallader

Minigraveren på 1,9 tonn uten utslipp, lades ved å koble til 230 volt strømnett.

JCB har også utviklet en ny hurtig universallader, som vil være kompatibel med nåværende og fremtidige E-TECH elektriske modeller.

JCB sin universallader er tilpasset å kunne lade fra 48V til 96V, og tilbyr kundene en hurtigladeløsning installert i minigraver for utvidet arbeidskapasitet for batteri.

JCB E-TECH utstyr leveres fra fabrikken med en standard innebygd lader som enkelt kan tilkobles. Dette gjør at maskinfører enkelt og raskt kan ta av ladingen, og komme hurtig tilbake til arbeid. Laderen kan enkelt installeres på et hvilket som helst sted hvor strømnett er tilgjengelig.

Ved å tilby en universallader i stedet for ladere dedikert til hvert produkt, leverer JCB en enkelt hurtigladningsløsning, som kan brukes på tvers av en maskinpark.

JCB 19C-1E elektrisk minigraver kan lades fra null til full på to og en halv time, noe som øker produktivitetspotensialet for mingraver.

Norsk importør for JCB er Rosendal maskin AS

Kilder: Equipment Journal og J C Bamford Excavators Ltd.

En tanke om “Elektrisk JCB minigraver med lukket førerhus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *