SANY i Norge

SANY i Norge

Sany SY265CLC gravemaskin, sett fra venstre
Sany SY265CLC utstilt hos Seabroker havnekraner AS

Relansering av SANY i Norge, Seabroker havnekraner AS er tildelt oppgaven som norsk importør for SANY gravemaskiner og minigravere. De er også importør for annet utstyr produsert av SANY, godshåndteringsutstyr og havnekraner. Med utgangspunkt i vårt interessefelt i FOSU, var det Sany gravemaskin og SANY minigraver som fanget oppmerksomheten.

SANY SY80U

Som modellbeskrivelsen tilsier er SANY SY80U én åtte tonns gravemaskin. Her ble vi positivt overrasket over tilkomst til tekniske komponenter. Vedlikehold på denne gravemaskinen lar seg enkelt utføre av både de med størst hender eller mindre fleksible ledd. Med bredde på 220 cm. skal denne passe perfekt i dumperkassen på lastebilen.

SANY SY215C

SY215C som er SANY sin 22 tonner, her finnes kraften og funksjonaliteten som forventes av gravemaskin i denne størrelsen. I følge Sany skal oppsettet med Cummins motor redusere drivstoffforbruket med inntil 10 prosent.

gravemaskin logo, quality changes the world sier Sany

SANY garanti

Alle SANY gravemaskiner og minigravere leveres med fem års garanti eller 10.000 timer, det som intreffer først. Med en slik garanti vil det sikre investeringen og gi en høyere annenhåndsverdi for anleggsmaskinen.

Vi ble også informert om at det ikke kreves kostbare serviceavtaler for at garanti skal opprettholdes.

SANY SY35U

Etter omvisning både inne og ute ble det mye anleggsprat over flere kopper med kaffe. Vi tilbudt lunsj, noe vi dessverre måtte takke nei til på grunn av andre avtaler. På slutten av dagen ble det litt ekstra tid, og vi avtalte å møtes ute i felten for å prøvekjøre SANY sin 3,5 tonn minigraver.

Tatt i betraktning at vi ikke hadde tid til å kjøre maskin skikkelig varm, slik at alle funksjoner kom til sin rett – så er vi fornøyd med det vi opplevde av SANY.

Forhandlere for SANY i Norge

Importør holder på å bygge opp nettverk av SANY forhandlere i Norge. I dette arbeidet har de blant annet satt som målsetting at det ikke skal være mer enn to timer reisetid fra forhandler og ut til kunde. Etter besøk vil vi følge med på utviklingen og ser vi ser frem til fortsettelsen.

Les mer om oss som SANY forhandler – klikk her…

Elektrisk minigraver, Volvo ECR25

Volvo har fokus på batterilevetid

Volvo har fokus på batterilevetid​ for anleggsmaskiner og større kjøretøy. Dette for å kunne tilby sine kunder alternativer for batterilevetid, inkludert avhending og gjenbruk, samt å utvikle ladeinfrastruktur.

Les mer »

2 tanker om “SANY i Norge

  1. Tusen takk for et kjempefint besøk på Vestre Svanholmen 5 i Sandnes.
    Det var en glede å ha dere på besøk å vist dere rundt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *